Novi Sad
18.08.2011.
19:55 > 20:43
Akcija uređivanja piste za rekreaciju osoba sa invaliditetom i zelenih površina u Primorskoj bb biće organizovana sutra u 9.30h.
  • 20.08.2011 12:48
    @Lalla
    Ajde za invalide u kolicima treba spustiti ivičnjake na trotoarima, ali šta fali dečija kolica digneš ih prvo na zadnje točkove, pa kada su oni na trotoaru, podigneš i zadnje i gotovo. Tako sam ja gurao kolica. Ne bih da smetam biciklistima. Meni kao biciklistu smetaju roditelji koji apsolutno ne gledaju, nekoliko mi se puta desilo da rodtilje sa kolicima koji priča na mobilni ide levo desno po stazi ne obazirući se da li ima biciklista iza.
    A što se tiče dece na biciklističkoj stazi na keju, pa i ne treba tu da prave prve svoje pokušaje, nego na nekom poligonu gde ne smetaju ostalim biciklistima.
  • Stari Grad

    19.08.2011 06:55
    Dopuna vesti
    Lokacija je iza Neoplante pa ispod mosta. Stotinak metara nasipa je spušteno do kanala kako bi se osobama sa invaliditetom omogućio lakši pristup vodi.
  • dr Kimi

    19.08.2011 06:55
    el to tamo gde je nakda bila šuma/park topola a sada je prelepa betonska nakaza od hale gore navedenog preduzeća ???
  • Lalla

    18.08.2011 22:45
    pametnije bi bilo..
    misllim da bi bilo pametnije da se omoguci invalidima,i majkama sa decom prilaz mostu slobode posto sa Novosadske strane,su stepenice i to strme i za pesake...
    Takodje kada bi se kod pesackih prelaza oborili ivicnjaci da invalidi a i majke s decom mogli bez struckanja prelaziti ulicu,ili oristiti biciklisticku stazu......
    i ima toga gde je Grad pokazao nemar i nehuman odnos prema majkama sa kolicima i invalidima...
    ajde sto Grad ne voli bicikliste,pa ime je u Narodnog fronta celom duzinom ukrao biciklisticke staze na ustrb parkinga....i nije to jedino...
    Ali sta ima protiv majki sa decom u kolicima i invalidima....
    Humanost i briga pada na pocetnim koracima....
    Biciklistcka staza na keju je postala pista za motorbicikliste da isprobaju moc svojih motora,a sada su im se pridruzili i iz komunalne inspekcije...
    Decica koja tu prave prve poksaje na biciklovima i rolerima su u elikoj opasnosti...
  • Pametno!

    18.08.2011 21:12
    U moru gluposti konačno jedna lepa vest!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna